Esrum Sø Rundt 

Esrum Sø Rundt 28. august 2016 - 45 års jubilæumsløb i Kongernes fodspor
Start-/målområde foran Fredensborg Slot, Slotsgade, i Fredensborg. Tag familien med og oplev de smukke omgivelser omkring Fredensborg Slot. Der er muligheder for bådfart på Esrum Sø til Fændrikshus, hvor løberne passerer efter ca. 17 km. 45 års jubilæumsløb med medaljer til alle gennemførende og underholdning i stævneområdet. Mange forretninger i Fredensborg holder søndagsåbent i tidsrummet kl 10-15.

Ruter og startgebyrer:
27 km: 295 kr
10 km: 195 kr
5 km: 125 kr
5 km børneløb: Gratis! – sponsoreret af Fredensborg Kommune (for børn født i 2002 eller senere)
1,6 km Novo Nordisk Børneløb: Gratis! – sponsoreret af Novo Nordisk (for børn født i 2006 og senere)

Alle priser tillægges 20 kr for tilmeldingsgebyr og forsendelse (gælder ikke børneløb).
Eftertilmelding
Mulig på løbsdagen i stævnekontoret på stævnepladsen søndag den 28. august kl 9-10 mod 25 kr eftertilmeldingsbebyr (børneløb dog uden gebyr).

Startgebyret inkluderer
En smuk og udfordrende løbetur i Kongernes fodspor, printklart diplom, stor finisher-medalje på Kongeetapen og jubilæumsmedalje til alle gennemførende på de øvrige ruter. Gratis billeder til alle som fanges af vores dygtige fotografer – billederne får du tilsendt sammen med din løbetid lige efter løbet. Der er vand og energidrik på alle depoter samt masser af frugt, vand og energidrik i målområdet.

Præmier
Der er flotte kontantpræmier, 5.000 kr. til både den hurtigste dame og den hurtigste herre på 27 km Kongeetapen. Kontantpræmier og gavekort fra LØBEREN til alle øvrige podieplaceringer. Desuden er der fine lodtrækningspræmier fra LØBEREN, som udloddes når løberne passerer målstregen.
 
 
Historie
Esrum Sø Rundt er et af Danmarks smukkeste motionsløb med udfordringer for alle løbere uanset niveau. Løbet har været afholdt hvert år siden 1972 og er dermed også et af Danmarks ældste motionsløb.

Alle ruter starter ind gennem den lukkede del af slottet, forbi Kronprinsparrets bolig og videre igennem Slotshaven med flotte kig ud over Esrum Sø og til slottet. De lange ruter går ud af Slotshaven og byder på smuk natur og flotte søkig. Esrum Sø Rundt er, uanset distance, en smuk og unik løbetur igennem dele af danmarkshistorien. På turen rundt om Esrum Sø passerer man Esrum Kloster og løber igennem Gribskov, som bliver en del af den kommende Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Fredensborg Slot er Danmarks svar på Versailles og har navn efter den fred, der opstod efter den Store Nordiske Krig. Det er regentparrets residens i forårs- og efterårsmånederne, ligesom kronprinseparret har bolig i Kancellihuset. Fredensborg Slot danner ofte ramme om større officielle statsbesøg og familiebegivenheder i kongefamilien.

Tilmelding her>>

 
Banner
Facebook