Tryk på logoerne fra vores samarbejdspartnere for at se deres hjemmeside.

Restitutionsklinikken ejes af Jeanette Thorning. Jeg er uddannet sportsmassør fra Sportskropskolen. I restitutionsklinikken tilbyder jeg sportsmassage/fysiurgisk massage, som tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, og hvor der arbejdes med at komme i dybden i vævet og muskulaturen. Massagen er ikke kun velegnet til sportsfolk, det er ligeså givende for personer der til dagligt arbejder på kontor, personer der sidder meget ned i løbet af en arbejdsdag og selvfølgelig også til personer der har lyst til at gøre noget godt for deres krop.

Restitutionsklinikken holder til i Sct. Olaigade 20, 3000 Helsingør, i de samme lokaler som Behandling der virker. Når du står ved den grå port, skal du først trykke på den grå knap der ligner en ringeklokke og derefter kan du åbne døren. Lokalet ligger inde i baggården, du skal lige ind i gården og på venstre side går du ind til klinikken.

Fredensborg Atletik klubs medlemmer får 10% på behandlinger 

 
 
 
Mit navn er Rasmus Pauli Hansen. Jeg er 35 år og uddannet Kropsterapeut ved Body-SDS. Jeg blev færdig i august 2010 og har siden 2008 behandlet fra min hjemmeadresse.

I februar 2013 åbnede jeg klinikken Nordsjællands Kropsterapi i hjertet af Hillerød.

Jeg har i 11 år arbejdet som ortopædist (fremstilling af kropsbårne hjælpemidler), men har i lang tid været klar over, at det ikke var der, mit fremtidige fokus skulle ligge. Derfor startede jeg på Body-SDS uddannelsen i 2007.

For mig har netop den uddannelse betydet, at jeg har kunnet rykke mig videre. Det har på mange måder været et lærerigt og udfordrende forløb. Koblingen mellem samtale og behandling, psyke og fysik, hoved og krop, massage og terapi, har for mig været nøglen til forståelse.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Body-SDS var i 2005. Årsagen dertil var, at jeg i de tidlige teenageår fik konstateret scheuerman og scoliose (skæv ryg) og havde i flere år haft store gener deraf, både fysisk og psykisk. Min første behandling var hos stifteren af uddannelsen, Bengt Valentino Andersen, og var en oplevelse, jeg aldrig glemmer. Hans og systemets evne til at koble berøring/behandling og samtale sammen, var det der gjorde forskellen for mig. Og jeg har siden den dag vidst, at jeg i en eller anden udstrækning skulle arbejde med kropsterapi/Body-SDS.

Jeg er som person rolig og tålmodig med en god empatisk sans. I mine behandlinger går jeg målrettet efter det, du og din krop har brug for, men altid med respekt for hvem du er.

Jeg er SAB & RAB autoriseret Body-SDS terapeut.
2001: Højere Handels eksamen
2005: Uddannet ortopædist
2008: Ortopædi underviser / ansvarlig på TEC Frederiksberg
2010: Uddannet Body-SDS terapeut samt trænings underviser
2010: Organlære kursus ved Michael Etzerodt, Alius Vita
2012 & 2013: Løbende supervision på egne klienter ved Michael Eis, Passu Sego
2013: Kursus i Ryg & nakke ved Michael Eis, Passu Sego
2015: Uddannet Passu Sego Plus terapeut ved Passu Sego Denmark. Herunder bl.a. 
gennemgået og bestået følgende emneforløb: Behandling af diskus prolaps, frossen 
skulder, piskesmæld, tennis & golf albue, diffuse smerter 

Fredensborg Atletik klubs medlemmer får 10% på Klippekort og 100 kr. i rabat på behandling

 
 

Mit navn er Lotte Ljungstrøm. Jeg er uddannet Hatha Vinyasa yogalærer i USA med overbygning i Reflections Organs Training, og certificeret fra Yoga Allience.

Yoga Allience er en international yoga uddannelse, som giver den største og bedste certificering i verden, og som stiller garanti for kvalitet.

Jeg er uddannet af Paula Tursi fra New York, stifteren af Reflections Yoga. Paula arbejder ud fra Bonnie Bainbridge Cohen principper, og begge er i dag kendt, som nogle af de dygtigste indenfor deres felt. Ud fra deres principper i yoga, kropsterapi og psykoterapi ligger grundlaget for min viden.

Jeg har 23 års erfaring som selvstænding fysiurgisk massør, zoneterapeut, træner og yoga lærer og har i dag udvidet med et job som skoleleder. Pr. 1. august 2016 åbnede vi dørene for Dansk Akademi for Kropsterapi, hvor vi i dag uddanner fysiurgiske massører og kropsterapeuter.

I 2014 gik jeg min drøm i opfyldelse om at etablere et sted, der kunne tilbyde alle mere ro og fred i deres hverdag i form af yoga, mindfulness og et væld af skønne krops behandlinger. Rammen blev den smukke herregård Danstruplund udenfor Fredensborg. Her er stilhed og skønhed og en fredfyldt stemning, som danner de perfekte rammer for både yoga, meditation og behandlinger for krop og sjæl.

Alle kan dyrke yoga….

By ljungstrøm er et center for yoga, meditation, behandlinger, foredrag, workshops, private events og ikke mindst, er stedet et fællesskab og en stor kærlighed til det vi sammen skaber med fokus på ydre og indre værdier.

Fredensborg Atletik klubs medlemmer betaler familie kontingent
 
 

 

Mit navn er Jeanette Bille Kjeldsen jeg har arbejdet med menneskers sundhed og velvære i over 25 år. ?Jeg har haft fast base i Fredensborg i 20 år.

Jeg har en lang række sundhedsuddannelser bag mig, bl.a. er jeg akupunktør, både kropsakupunktør og øreakupunktør, jeg er zoneterapeut, vacuum- og cuppingterapeut, men jeg er også traditionelt uddannet i anatomi og fysiologi og har taget uddannelser indenfor kommunikation.

Jeg er samtidig underviser på flere af landets zoneterapeut- og massageskoler. Derudover tilbyder jeg i min klinik produkter, som jeg personligt har haft fantastiske resultater med, bl.a. når det gælder restitution, energi, udholdenhed og styrke.Jeg har klienter i alle aldre, men jeg har i mange år haft mange babyer igennem hænderne og har et ekstra kompetenceområde med de helt små og underviser også på en ny Babyterapiuddannelse i Danmark.

I sports- og motionsregi har jeg haft mange igennem klinikken med problemer i bevægeapparatet, det være sig slidte knæ, smerter i ben, nakke, skuldre og ryg, og det er min erfaring, at kombination af flere af mine behandlingsmetoder ofte giver hurtigere resultater.

Jeg arbejder også fra flere vinkler med klienter, der f.eks. i forbindelse med deres sport ønsker at få et vægttab og/eller en bedre sundhed generelt. 
Jeg er indehaver af "Fredensborg Zoneterapi & Akupunktur" og medejer af "Team Wellness & Business".
Jeg afholder derudover løbende kurser og underviser på flere zoneterapeutskoler og massageskoler rundt omkring i hele landet. 
Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut og Akupunktør og medlem af ZCT, samt godkendt hos Sygeforsikringen Danmark.

Fredensborg Atletik klubs medlemmer får 10% på behandlinger