Hvad er klubbens løbetilbud?

Løbetræningen foregår på  mandage, onsdage og lørdage og starter fra Fredensborg Stadion. Træningstider finder du her.

Holdlederne har ansvar for hvor langt og hvor hurtigt, der løbes, men det ligger inden for rammerne af holdbeskrivelsen.
Hvis nogle af løberne har fælles målsætninger, prøver vi at træne sammen på tværs af holdene, hvor det giver mening.
 
Der er mange tilbud og sociale tiltag i klubben, f.eks. en klubfest i november måned, morgenmad den sidste lørdag i hver måned i sommerhalvåret, klubmesterskaber, saft og vand efter træningen, foredrag, gratis brug af fitnessrummet på stadion, fællesture til eksterne løb, 3 gratis klubløb i nærområdet og sauna i klubhuset.

Klubben starter normalt et begynderhold hvert forår. Begynderholdet træner tre gange om ugen med en målsætning om at gennemføre enten 5 km eller 10 km distancen til Esrum Sø Rundt den sidste søndag i august. Efter Esrum Sø Rundt løber begynderne sammen med de øvrige hold i klubben.


Hvordan er klubbens løbehold inddelt?

Klubben har 8 hold hvoraf det ene er et gå-hold. Holdene er inddelt efter løbetempo. Det er de enkelte holdledere, der tager sig af den daglige træning. 

Løbedistancerne varierer fra træningsdag til træningsdag, hvor mandagens træning typisk er med varieret tempo, onsdag er der interval- eller fartlegstræning, og om lørdagen løber man typisk langt med lavt tempo.

 

 


Hold i dag

Instagram